Despre noi

Anii 50 ne-au oferit o garderoba vasta din care sa alegem. A fost prima decada in care hainele la moda au fost suficient de accesibile si diverse astfel incat sa poata fi cumparate frecvent. Hainele pentru femeile anilor 50 erau vandute in seturi asortate astfel incat sa poata fi mixate si potrivite mai usor dar si pentru a le ajuta sa fie clasice si elegante chiar si atunci cand erau imbracate casual.

Pentru noi cei care vrem sa ne inspiram din moda anilor 50, sunt multe piese unice si autentice din care sa ne alegem favoritele.

Daca anii 50 au lasat ceva memorabil in urma acelei decade acela a fost rochia fit-and-flare, evazata. Tendintele in moda de la jumatatea secolului trecut erau scoaterea in evidenta a unei talii minuscule continuata cu solduri accentuate prin croiala fustei. Rochiile anilor 50 erau adesea imprimate, lungi pana la genunchi, cu spatele gol, cu nasturi si cu decolteuri patrate, astfel incat sa iasa in evidenta linia gatului. Print-ul era la moda si extrem de indragit, fie ca a fost vorba de polka-dots (alb-negru, rosu-albastru) sau de print-uri florale.

Totul revine, sub aceeasi forma sau adaptat modei zilelor noastre, dar finetea, supletea si eleganta acelor vremuri sunt ceea ce vrem sa oferim acum, prin Antéa.

Coco Chanel — 'A girl should be two thingsclassy and fabulous.'